söndag, augusti 23, 2009

Grannfrun o jag...

...har spenderat helgen ihop, kan man väl säga. Det har varit både dagliga och nattliga aktiviteter faktiskt. Alla sorter har varit tillfredställande, för dåde det ena och andra sinnet.
Under gårdagen hade vi även med oss våra barn, totalt fyra stycken i olika åldrar och hudtyper, några av den ena och vissa med den andra. Under resans gång fick en av dom frågan om dom var syskon. Hur dum va han, såg han inte hur olika ni såg ut, dömde vi ut med en gång.
Dagen löpte på och vi hade det så mysigt ihop, på vår gemansamma picknickfilt. När man är tillsammans så en heldag på utflykt tar man liksom ansvar för varandras barn och hjälps åt, det funkar bäst så. Man går på toa tillsammans med den som är i nöd, står i glasskön med en som är glasssugen. Dagen till ära betalade vi även ur samma plånbok.
Idag har vi varit på ett stort varuhus och tittat på möbler, klev ur vår bil vi åkt dit med gemensamt i, med alla våra barn. Gick där nära, nära och diskuterade hur vi ville inreda hemma, om vi hade råd eller inte, vilka färger vi skulle satsa på.
Poängen då, med detta inlägg?
Frågan vi fick igår var kanske helt relavant....Han kände ju inte oss, han vet ju inte att vi lever ca 10 m ifrån varann. Och att det är gräsmatta och häck dom 10 metrarna.
Han trodde naturligtvis att grannfrun och jag var ett par!
Undra hur många fler som trott det under helgens alla utflykter ihop med min (grann)fru?


Fru och fru Wahlsson

2 kommentarer:

  1. Ja så går det när man pussar grannfrun på stan!!!

    SvaraRadera
  2. Ja de var kanske många som undrade, tänk om alla hade frågat?!
    Sicken tankeställare de måste vart!

    SvaraRadera