fredag, juli 10, 2009

Sket totalt i den där väderguden...

...och tog tag i våra kragar och åkte till den gröna parken mitt i stan. Den som alla barn älskar och alla av den vuxnare sorten blir av med alla pengarna i. Så bor det visst en lurvig kramgo kanin där oxå...men varför är han grön? Hur trovärdigt är det?

Ialla fall så bestämde vi oss för att den här dagen skulle bli en bra dag, här skall det göras roliga saker. Man vet aldrig hur morgondagen ser ut, bäst att passa på idag!

Flickebarnen som suttit på fönsterbrädan i två dagar, och kollat ut hur regnet har stått som spön i backen blev förstås överlyckliga och förvånade över vårt beslut. Eftersom dom vuxna som bor i detta hus, har bestämt att regn= inget Liseberg. Överraskning!!

Eftermiddageskvällen blev bra, vi åkte lite karuseller och vi fick faktiskt den där vindkänslan i håret, som jag tidigare pratat om, även om man hade supersprejat det innan. Barnen fick sig en sockerkick av svindyrt uppfluffat socker på pinne, som hälften sitter i håret numera, och då menar jag på hela familjen, och en jätteklubba som kommer att ta slut när ungen tagit studenten. Tur att alla chokladvinster gick till andra familjer denna kväll. Det skall ju ätas upp oxå.

Ytterligare en dag har gått, imorgon väntar en ny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar