måndag, juli 13, 2009

Jag vill...

...slå ett slag för min nya favoritbutik, Apoteket Röda Näsan!
Du vet säkert vilken jag menar, dom som enbart säljer flaskor med det där flytande guldet i. Du vet som man blir så himla trevlig av, eller inte...fast nu finns det ju numera i pappdunk oxå, så att det trevliga räcker jättelänge.

Det kanske inte riktigt är för varorna som dom saluför, jag nu har blivit så förtjust i butiken. Nee, det är för ders otroligt charmerande, förtjusta, gulliga, fantastiska serviceinriktade kassapersonal.

När man väl har valt vad man skall bära med sig hem, i den där lilla avlånga blåa påsen med deras logga på, så att ALLA ser vart man har varit. Ja, då går man fram tll kassan, lägger pappdunken, på bandet. Det är då det kommer...

"- Hej! Har du legitimation?"
Synd bara att hon inte sa det lite högre. Nu va det inte riktigt ALLA som hörde, och absolut inte dom som passerade ute på gatan. Kanske skulle införskaffa en present till min favvoaffär? Det är dom värda.

1 kommentar:

  1. Ha, ha.....vad roligt! Det påminner om när jag var med Ida på bowling och bowling-killen säger (ja...väldigt högt vad det också....:-) "Lill-tjejen kan spela i strumporna men stora-syster kan ta skor"! Känn på den....:-)

    I love your blogg!!

    Kram från Annika

    SvaraRadera