torsdag, oktober 20, 2011

Jag e sjuk, eller ja, kanske egentligen inte ...


...så att jag MÅSTE gå till doktorn, men ändå, jag har resesjukan, och känner att det är direkt akut att jag behöver bli botad, och det är snabbt, på momangen, på stört, NUUUU!

Och jag vet hur jag skall botas, och det är den ända vägen. Så måste det bli!!!
Ingen idé att att testa några andra metoder eller naturmedel, för JAG VET vad som fattas, jag känner det i hela kroppen. Vem känner inte mig bäst, om det inte är jag själv.

Vad jag behöver?

Åka flygplan, äta hotellfrukostar, sola mig ( ja, jag vet att jag inte behöver det men vi kan väl låtsas), ligga i en solstol, dricka drinkar, bada mig lite, vila mig lite, värme, vila mig lite igen, äta en massa gott, ta en glass, kanske vila mig lite i solen igen, dricka en annan drink som jag aldrig har testat förut, svalka mig lite i den underbara stora poolen med kristallblått vatten och inget snor, bygga ett litet sandslott, vila mig, äta lite sådan jag aldrig smakar förut, elefantöra skall va gott har jag hört. För att sedan sova igen i en stor fluffig lagom varm säng, med nya lakan och den godaste kudden som har stoppats i manna minne.

Så detta får bli svaret på den sista awardfrågan om vad jag är om 10 år. Jag har vunnit en massa pengar, eller kanske inte en massa för då blir det FÖR jobbigt att behöva placera dom på rätt ställe. Nej bara några miljoner så att jag bara kan leva upp dom. Jag jobbar 50% på sommaren,kanske inte mitt i sommaren för då tar jag semester, på vintern, sol o vårar jag till ön på bilden, där jag bara kurerar mig med den bästa medicinen som jag kommit fram till alldeles själv,ända fram till att alla vitsipporna har slagit ut, och småfåglarna har flyttat hem igen.

Måste nog köpa mig en Trisslott på vägen hem..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar