torsdag, september 03, 2009

En tanke...

...bara, angående våra kroppsdelar.


Vi är ju födda med en massa saker på vår kropp, som skall vara bra att ha till olika saker. Ja, det skulle väl vara den där lilla dinglande maskliknande saken som vi kallar Blindtarmen då, den verkar ju inte ha sån stor betydelse i det stora hela. Undra vad som gör att den hängt sig kvar så länge som den gjort?


Vissa har vi en av, andra två eller fler av. Vissa skall användas väldigt ofta, andra bara en eller två tre gånger. Så har vi dom som finns innuti själva hyddan, och dom som hänger utanför. Sådana som är hårda, medan andra är av den lite mjukare sorten.


Så kan det hända saker och ting som gör att den där saken som var tänkt från början skulle finnas innuti hela livet, inte får vara kvar längre, av olika anledningar. Kan kännas som en befrielse för vissa, medan en stor sorg för andra. Man kanske va lite extra kär i just den där delen. Eller så blev man det bara för att den är tvungen att lämna.

Men man kanske kan få vissa fördelar med själva förlusten?! Tex så behöver man ju aldrig borsta tänderna på kvällen, om man inte har några att borsta. Eller inte lukta fotsvett om det är kapat vi vristen...


Vart vill jag komma då, då?


Jo! Fick höra om en stackare, som skulle bli av med just en kroppsdel, synd tyckte jag om henne, eftersom man har en viss förståelse som kvinna, i mina skor. Men det framgick senare att hon va HUR lycklig som helst över förlusten. Jaha, så kan det va! Det den ena känner som en förlust, kan en annan känna som seger. Beror helt på vems skor man har på sig!

Stackarn hade två livmödrar, två menscyklar, två PMS perioder, två menstrationer!



Det blir många bindor det!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar