söndag, februari 28, 2010

Har sagt det förut...

...men det är värt att nämna igen!

Har världens bästa tips till dig som tagit hand om man o barn, med allt vad det innebär. Gått upp tidiga mornar för att förtjäna ihop några fyttiga korvöre. Lagat mat till hungriga vargar som bara gillar köttbullar och makaroner, som BLÄÄÄar åt allt annat, om det inte är Tacos på fredag. Tvättat oändliga högar med strumpor som tappat sin maka för länge sedan. Skottat snö tills armarna är långa som spagetti och man är tvungen att köpa upp hela lagret med Zon. Diskat glas som endast stått framme på bordet, tömt diskmaskinen tre ggr om dagen och bara önskar att man är en bra mamma om man serverar korv o bröd alla dagar i veckan.

Det är då det kan vara en tröst, att släpa sig ut till bilen, skrapa den fri från all pansaris, ge sig ut på dom glasartade vägarna- till räddningen!

Apoteker "Röda näsan", butiken med flaskor av alla de slag, och hjälper mot det mesta. Tar vad man tror skall hjälpa, eller förhöja. Står i den kilometerlånga kön franm till kassan. När man väl är framme, ljuder det på det vackrast viset, i öronen:

"-Legitimation, Tack!"

Hon säger det riktigt högt och tydligt oxå, så alla hör.

Allt är som bortspolat, man är lycklig!




2 kommentarer: