torsdag, oktober 29, 2009

Det var en gång...

...en liten , liten mamma, en mycket älskad sådan. Den lilla, lilla mamman var gift med en liten, liten pappa. Oxå han mycket älskad. Dom bodde i det lilla, lilla huset som stod ute om natten. Nära till sjö och mark. Där trivdes dom som kungen och drottningen på sitt slott.

När det var dags för den lilla, lilla mamma och den lilla, lilla pappan att äta, tog dom sig ner till den lilla, lilla Icaaffären.

Just denna dagen hade dom båda varit ute på fältet och arbetat, med allt som måste göras vid det lilla, lilla huset. Den lilla, lilla pappan blev så hungrig, och sa till sin lilla, lilla fruga.
"- Åhh, vad det kurrar i magen, nu har vi bara ätit vatten och bröd i två dagar. Skall vi inte promenera ner till den lilla, lilla Icaaffären, för att köpa en bit korv?"

Så det gjorde dom, dom satte på sig sina allra skönast promenadträskor och börja vandra de 3 milen som det var till den lilla, lilla Icaaffären.
Väl inne i den lilla, lilla Icaaffären träffade den lilla, lilla pappan en liten, liten farbrorkompis. Dom började prata om allt mellan himmel och jord, medan den lilla, lilla mamman la ner allt vad dom behövde i sin korg.

När hon väl var färdig gick hon bestämt fram till den lilla, lilla pappan och den lilla, lilla farbrorkompisen för att signalera med armarna, så gott hon kunde, att det var dax att avsluta samtalet och komma NU!

Då hör den lilla, lilla mamman, till sin stora förvånig, att den lilla, lilla pappan säger till den lilla, lilla farbrorkompisen:

"- Jag måste gå nu. Hon är bajsenödig, och måste hem o bajja."

!!!!!!!! ??????

Den lilla, lilla mamman kan nu aldrig mer visa sig i den lilla, lilla Icaaffären mer, av skam. Medan den lilla, lilla pappan lever vidare, som om ingenting har hänt, lycklig i alla sina dar.

Snipp snapp slut så va denna lilla, lilla bajssaga slut!

5 kommentarer:

  1. *asg*

    Men är han inte klok!?

    Hahahahaha.... *skrattar högt*

    SvaraRadera
  2. Detta är väl typ tredje gången jag hör denna historia, men jag skrattar lika gott fortfarande!!!
    Men stackars den lilla lilla mamman...

    SvaraRadera
  3. hahahah stackars den lilla lilla mamman! skadad för resten av livet!

    SvaraRadera
  4. Finkänsligt värre! Hihihi... Malin

    SvaraRadera