söndag, maj 27, 2012

Snacka om partydödare!

Konsten av att förstöra, bara genom att finnas till. 

Här har man avnjutit en hel fantastisk långhelg, som det faktiskt blev eftersom skolan hade beslutat sig för att stänga en dag för tidigt. Fredagen körde Mamman härs och tvärs till alla möjliga olika sorters butiker. Det va stora byggvaruhus, blommor, Ica, sport, kläder och starkadryckaffärer. Hem och laga mat till ett helt grannskap, fixa och trixa inför kvällen. 

Då grannen bjöd på rockkonsert i trädgården, och alla som ville och kunde fick komma. Det var otroligt många som ville och kunde, just denna ljuvliga fredagskväll. Det var oxå många som tyckte att det var så trevligt att dom råkade stanna kvar i grannens grannes trädgård ( läs våran) för att avnjuta dom sista dyngstimmarna tillsammans. Ja, vissa tyckte att det va så trevligt att kvällen och natten hann att nästan bli morgon. 

Dagen efter hann familjen med en himla massa olika aktiviteter, som att besöka underjordiska fort till dansande fjäderklädda damer i stingtrosa. Som skred fram till sambatoner och rytmiska takter från trummor. Kvällen avslutades med en kvällstur på havet, med middag serverad på en klippa. Trötta och salta av havetsstänk slängde vi oss i soffan för att ta hem en musikalisk seger, som nog leder till en tripp till huvudstaden för familjen nån gång i maj nästa år.

Sista dagen på helgen startades med fotbollscup i enorm hetta. Oliiiidlig om man frågar Mamman. Men dom små tappre spelarna sprang för glatta livet, medan Mamman knappt orkade koncentrera sig på att supportra.
Mammans mamma firades i stora staden med restaurangmat, blommor och paket. Mammans pappa råkar fylla år, så han fick firas oxå. Om Mamman själv blev firad? Njaaaa...man kan ju tycka att det är Pappans ansvar eftersom barnen är för små, och fortfarande är på teckning till mamma stadiet, men....ja man skall aldrig säga aldrig, det är några få futtiga timmar kvar på Mammans dag. Kanske, kanske...

En mycket händelserik urvarm långhelg, som fick ett mycket tråkigt slut. Tråkigt, lite dåligt, taskigt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar