lördag, maj 12, 2012

Kunde inte hålla mig!


Nu trodde du väl att Mamman hade kissat på sig, men där hade du fel. 

Än kan hon hålla tätt, trots sin ringa ålder hon tydligen börjar närma sig.  Allt för ofta blir hon påmind från olika håll att den magiska jämna siffran börjar närma sig. Kan inte bry mig om mindre! Låt den komma bara, spelar ingen som helst roll. Mamman e så nöjd, så...

Men det var ju inte det  vi skulle ägna oss åt. Mamman, Pappan och båda dom Söta små sakerna skall ju ut i vida världen och se sig om. Det börjar närma sig med storm steg. Vi är ju så olika, men Mamman älskar ju detta med packlistor. Gör dom gärna läääännnge i förväg för att riktigt gotta sig. Känns liksom att det snart är dags för avfärd då. Lite på riktigt, att det faktiskt skall bli av. För just denna familjen gör inga spontanresor precis, nej, man bokar i kanske 1 år eller i alla fall 1/2 år innan. Så att längtan hinner bli riktigt olidlig! Nästan inte räckbar, men nu, nu e det faktiskt nästan dax.

Mamman gjorde nåt riktigt wild and crazy i dag. Hon hoppade över list-momentet och la fram 4 badlakan, som skall med i resväskan. Hon e skojig hon, Mamman!

Men snart, alldeles snart kan vi nog räkna med att hon sitter där med papper och penna, och listar trosor,  baddräkter, flip flops och annat kul. Alla i familjen har sin egna lista. Detta med papper och penna kan ju kännas medeltid, i Macbook och Ipadstider, men man kan ju inte stryka med svart märkpenna på en Ipad. Måste man, viktigt!

Skall jag berätta en hemlighet? Vi har åkt till Grekland i sju år i rad, och packlistorna ser precis likadana ut varje år. Mamman vet för hon har dom sparade i en plastficka.  Om hon inte kan återanvända dom, så att hon slipper göra nya varje år. HALLÅ! Fattar du ingenting!?

 Den svarta märkpennan!!!



3 kommentarer: