söndag, juli 11, 2010

Det gamla kända uttrycket...

...att man fått välja mellan Pest eller Kolera, har man ju hört förut.

Men precis ett år sedan helvetet bröt ut, fick jag inte chansen att välja igen. Inte för att det på något sätt kan mäta sig med det helvetet. Men att får både Pest och Kolera samtidigt, kan ta hårt på en liten enkel människa.

Speciellt då det kunniga folket i dom vita rockarna, trodde att Pesten kom från samma helvete jag redan besökt en gång, då blir man ju inte så tuff längre.

Kombinationen mellan Pest och Kolera gör ont oxå, jävligt ont skall ni veta. Så ont ibland att det bara kan komma från han som härskar en våning under, han som festar dygnet runt med sina horn i pannan.

Innan man blivit färdigbollad runt mellan alla i vitarocklaget, med alla olika teorier och massor av nålar i skinnet har man ju snart hunnit krivera, fått rascha och gett upp.

Nej! In med det starka kavalleriet, med det riktiga krutet, det som hjälper. Håll inte på att mesa med nåt töntigt knallpulvet som inte ger nån effekt. inte en en liten fluga blir ju bortskrämd, hur skall då två välkända sjukdommar som funnits sedan Jesus gick i kortbyxor, bli rädda och dra sig undan. In med styrkan bara!

Man har kastat långskott, man har väntat, man har kört med fel amunition- på MIN bekostnad!

Men nu verkar det som dom enats och skall sätta in både dom starka hästarna och bästa bågskyttarna. Hoppas bara att dom hjälper, för hela vitarockslaget har lämnat stan för att semestra med familjen ute vid skärgårn. Långsemester skall dom ha minsann!

Så lämnar dom den lilla enkla människan och ett helt kavalleri att ta hand om, och en djävul som festar inombords. Tänk om hästarna blir sjuka och pilarna brinner upp, vad gör jag då?



1 kommentar:

  1. Ingen bättring då alltså?! Så du kör tunga droger nu då? Åhh, vad jobbigt för dig! Kram!

    SvaraRadera