söndag, juli 01, 2012

Hmmm...


...vet inte vad jag skall säga.

Mamman har varit i den stora staden. Ja, den riktiga stora staden. Inte det lilla miniköpcentrat som ger reklam att dom har allt, men i verkligheten inte erbjuder ett skit. Nej, verkliga stan, den som till o med är utsatt på kartan o känd för sina goa vitsar med käck kläm i slutet. Ja, den stan!


Hon fyndade oxå minsann. En helt underbar rosa klänning, taget ur en dröm, eller kanske inte men ändå. En sådan där klänning man måste ha klackskor, uppsatt hår och finfin make up till. 

Alltså inte alls praktiskt och nödvändigt för en helt vanlig mamma, med jeans och ballerina. Men kanske, kanske är det någon kvar som skall skrida till verket och besöka den lokala prästen, och tänker bjuda in Mamman. Eller en liten söt bebis som behöver ett namn, eller en o annan tant eller farbror som tänker fira jämnt årtal. Då vet Mamman vad hon skall ha på sig!

Väl hemma igen fick klänningen hänga på hedersplatsen i husets minimala walk in closet ( läs proppfull garderob man kan ta ett steg in i), så att den riktigt syns.

På kvällen skall Pappan ta det där steget in i garderoben ( hahhaaa...vistsigt) och möts av en rosa dröm som hänger på dörren. 

- Mamman! Vad e det som hänger här? Har du tagit med dig utklädningskläder från jobbet?!"


Hmmm...han fick inget svar.


                                          
Obs! Det är ej denna klänning på bilden, som hänger i Mammans garderob.





2 kommentarer: