söndag, december 19, 2010

Varför denna stress, när man kan...

... när vi nästan kan köpa ALLT för pengar?

Vi är så himla stressade inför jul. Man skall göra det, och man skall göra det andra. Man får absolut inte missa eller glömma att göra allt det tredje, som verkar minst lika viktigt.

Men e det så viktigt,då?

Varför MÅSTE vi träffa precis alla just denna månad och dricka glögg? Lite samma fenomen med sommarsemestern. Då MÅSTE vi träffa alla vi känner, för att grilla en korv tillsammans. Varför kan vi inte sprida ut det lite grann, så kanske det inte blir så himla stressigt. Hur kan det vara stressigt att sitta i någons soffa ihop med vänner, och dricka alkoholvarma drycker? Låter ju jätteavkopplande egentligen.

Allt skall hända precis innan jul...eller rättare sagt dom där magiska timmarna som kallas julafton. För det är bara på den dagen då ALLT skall hända samtidigt. Kan man inte dela ut julklappar lite under flera dagar. Barnen hade ju varit överlyckliga. Bara bra och sprida ut all plast som skall packas upp, så att dom stackarna slipper att begravas under plastberget på julatfonskväll. För att inte ha en aning om allt dom fick dagen efter.

Ne!!

Skit i och baka egna pepparkakor, när det finns bageri som faktiskt är experter på området.

Köp alla julklappar på nätet, så har du eftermiddagen fri.

Köp färdigkokt skinka, som du sedan griljerar själv.
Scrappa kan du göra hela året, varör stresstillverka julkort, när du kan köpa färdiga.

Försök hitta vad som betyder mycket och satsa på det. Kommer kännas så mycket bättre!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar